Download hier vast drie tips
op weg naar Ouderschap vanuit Liefde & Lef!

Referenties

Je hebt het leven van onze dochter echt veranderd. Wat heb je met haar gedaan? 😉 En ook ons leven is zo veranderd. We zijn je zo enorm dankbaar.

Josien en Maarten

We vinden het erg knap hoe je in zo’n korte tijd een vertrouwde sfeer creëerde en doordrong tot onze zoon. Hij voelde zich volledig op zijn gemak en stelde zich open op. Met veel plezier. Je analyses waren verrassend maar helemaal juist. En al na een paar gesprekken zagen we veel meer zelfvertrouwen, rust en plezier. Ontzettend knap hoe je dat zo snel realiseerde.

Twee zeer tevreden ouders

Marije weet in haar coachingsessies snel tot de kern te komen, een veilige structuur te bieden en mij te begeleiden om snel tot nieuwe inzichten te komen. Ik ben er dankbaar voor Marije te hebben ontmoet en vind Marije haar begeleiding zeer waardevol in mijn huidige loopbaan-levenspad.

Henna

De afgelopen maanden heb ik met Marije gewerkt. Ze weet steeds weer de diepere laag aan te raken. Daar waar de echte gevoelens en emoties zitten. Ik merk dat ik echt stukken uit het verleden aan het opruimen ben en dat geeft lucht, rust en ruimte. Heel fijn.

Merel

Ik ervaar Marije als een intuïtieve, zeer kundige coach. Ze weet goed wat ik nodig heb en luistert goed. Zij voelt mee met emotie en pijn, waardoor ze snel de vinger op de zere plek legt. Ik bewonder Marije om haar inzichten en manier van coachen.

Sigrid

Het is echt ongelofelijk hoe jij deze informatie uit onze kinderen weet te halen. Je praat op zo’n andere manier met mijn jongste dochter dan ik doe. Echt heel knap. Er is zoveel vertrouwen en geborgenheid dat de kinderen graag bij je komen. We willen deze positieve lijn niet kwijtraken maar voorzetten. Bedankt voor alle tips en inzichten die je ons hebt gegeven. Die zijn zo waardevol. Hier kunnen we echt mee aan de slag.

Niek & Andrea