Referenties

Door haar kennis en kunde heeft ze ons bedrijf nieuw leven in geblazen. Door nieuwe werkwijzen, gedegen werkprocessen, oog voor klant en werknemer hebben we weer een gezond en leuk bedrijf.

Stabiliteit

Marije weet onderwerpen van meerdere kanten te belichten en daarmee iedereen een podium te geven. Zelfs onderwerpen waarvan we niet wisten dat het onderwerpen waren hebben het licht gezien. Heel waardevol en bijzonder. Onze bedrijfsaanpak is daardoor echt veranderd en veel waardevoller geworden, voor klant en medewerkers.

Nieuwe onderwerpen die het daglicht zien

Met haar advies, gedegen kennis, humor en warme uitstraling weet ze partijen aan zich te binden én te motiveren te werken aan het vastgestelde doel. Door de gezamenlijke insteek en aanpak zijn alle partijen betrokken, bereid extra stappen te zetten en zich in een ander in te leven. Dit maakt dat dit tot een zeer succesvolle samenwerking is uitgegroeid waar we de komende jaren op kunnen doorgroeien en doorbouwen.

Innovatieve samenwerking

Marije en haar team hebben een geweldige dag voor ons georganiseerd. Van A tot Z met alle punten op de i. Marije regelt alles en neemt je alles uit handen. Aan alles is gedacht en zelfs het dagvoorzitterschap konden we aan haar overlaten. Het was een dag waar we nog met veel plezier aan terugdenken en waar we nog steeds geweldige reviews op krijgen.

Geweldig symposium