Horeca-adviseur

Horeca-adviseur voor en achter de schermen. Unieke aanpak voor grotere en prettigere gastbeleving, efficiëntere werkprocessen, met oog voor detail en mens. On the job, on side and on the floor.

Individueel horecabedrijf

Door mijn brede interesses, vele opleidingen en jarenlange werkervaring op alle niveau’s in diverse branches, beschik ik over de kennis en vaardigheden om op vrijwel iedere afdeling binnen horeca-bedrijven als adviseur op te treden. Ik overzie het grotere geheel, zie waar werkprocessen verbeterd kunnen worden en zet in op groei & ontwikkeling. Met als doel een prettigere totaalbeleving voor de gasten met verhoging van de omzetsnelheid; een betrouwbare, plezierige en veilige werk- en leeromgeving; een stabiel ondernemersklimaat met vergroting van de bestaanszekerheid van de onderneming.

Bredere samenwerkingen

Naast gericht advies voor een specifiek horecabedrijf, ontwikkel ik ook programma’s voor bredere samenwerkingen waarbij bijvoorbeeld ondernemers, lokale bevolking, studenten en overheid in nauw contact streven naar een gezamenlijk doel.
Het aantrekkelijker worden voor toerisme of het aantrekken én behouden van de lokale bevolking als werknemers waarmee stabiliteit van de onderneming meer kan worden gewaarborgd kunnen bijvoorbeeld doelen zijn die worden nagejaagd.
Ook doelen vanuit de ondernemers, bevolking of overheid kunnen onderwerp zijn van een op maat gemaakt programma. Individuele begeleiding van een of meerdere horecabedrijf kan onderdeel zijn van een dergelijk programma.
Deze programma’s ontwikkel ik in binnen- en buitenland.

Neem voor een vrijblijvend gesprek over mijn unieke werkwijze, een advies over een samen te stellen programma of mijn inzet in jouw horecabedrijf nu contact met mij op.