Download hier vast drie tips
op weg naar Ouderschap vanuit Liefde & Lef!

Workshop Hoogbegaafdheid

Kun je met je kind ‘volwassen gesprekken’ voeren, ziet je kind snel verbanden en kan het deze ook zelf leggen? Beschikt je kind over een uitgebreide woordenschat, lijken dingen hem makkelijk af te gaan en is je kind een echte onderzoeker? Heeft je kind een sterke eigen wil, heeft het een goed geheugen maar lijkt het niet altijd dingen te kunnen onthouden? Is je of vermoed je dat je kind hoogbegaafd is?

Of merk je juist dat je kind niet lekker mee komt op school, interactie-problemen heeft met andere kinderen of dat hij niet lekker in zijn vel zit? Heb je het idee dat ‘er meer in zit dan er uit komt’, of is dat steevast de uitkomst van een oudergesprek op school? Voelt je kind zich anders en is het gevoelig? Gaat je kind pas ‘aan’ als het echt ergens het nut van in ziet of als het onderwerp hem heel erg interesseert? Is je of vermoed je dat je kind hoogbegaafd is?

Herkenbaar? Hoe zou het voor je zijn om je kind hier beter in te begrijpen? Om te weten hoe je kunt reageren in bepaalde situaties? Welke reactie helpend is en welke juist olie op het vuur gooit? En hoe je de omgeving van je kind kan helpen hem beter te begrijpen?

Wil je tips, theorie en gelijkgestemde ouders ontmoeten? Kom dan naar mijn Workshop Hoogbegaafdheid.


Aanbod workshop Hoogbegaafdheid

Wat Workshop Hoogbegaafdheid
Hoe Twee uur durend interactief dagdeel
Inclusief Een kop koffie of thee, water en versnapering
Investering workshop  Op aanvraag
Datum Op aanvraag
Tijd 20:00-22:00 uur (inloop 19:45 uur)
Locatie Grand Cafe Hemels – Amersfoort
Langestraat 63

Ja, ik meld mij nu aan voor deze workshop

 


Aan het einde van de workshop:

  • Heb je tips en tools in handen die je direct thuis kunt uitproberen
  • Heb je tips om anders met je hoogbegaafde kind om te gaan
  • Begrijp je je hoogbegaafde kind beter
  • Weet je wat je hoogbegaafde kind nodig heeft en wat werkt (en wat niet)
  • Voel je je geïnspireerd om hier mee aan de slag te gaan
  • Weet je wat ik voor je kan betekenen en hoe we hier samen verder mee aan de slag kunnen gaan

In een twee uur durende workshop neem ik je mee langs de kenmerken van Hoogbegaafdheid en hoe je je hoogbegaafde kind kunt begeleiden. Meld je dan nu aan voor de eerste stap op weg naar meer begrip en kennis over je kind.

Ja, natuurlijk kom ik!


Referentie

Heel fijn deze workshop. We waren wat zoekende en hadden veel vragen. Heel veel is ons duidelijk geworden. Wat fijn dat we nu met andere ogen naar ons kind kunnen kijken. We hebben na deze workshop een oudertraject bij Marije gevolgd om nog meer de diepte in te gaan. Dat was ook heel fijn.

Joep en Sabine

Ja, dit wil ik ook. Ik kom