Download hier vast drie tips
op weg naar Ouderschap vanuit Liefde & Lef!

Trainingen

Wil je graag begeleiding en coaching samen met andere ouders die met dezelfde vragen zitten? Vind je het fijn om samen stappen te zetten? Ik geef trainingen voor:

  • ouders van hoogbegaafde kinderen
  • ouders met een sensitief/gevoelige kind
  • ouders die graag weer met vertrouwen in verbinding willen staan met hun kind.

Alle trainingen worden door mij begeleid met voldoende individuele aandacht en tijd. Naast gezamenlijke oefeningen, trainingsmomenten en een Facebook-groep om je ervaringen te delen, krijg je ook individuele feedback op je vragen en proces.

Regelmatig geef ik workshops over hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit en opvoeding. In een uur- of twee-uurdurende module geef ik achtergrondinformatie, praktijkvoorbeelden en natuurlijk krijg je al de eerste tips en tricks aangereikt. En leg ik je uit wat je in het volledige traject kunt verwachten en krijg je de mogelijkheid om te kijken of hetgeen ik je bied, aansluit bij wat je zoekt. En natuurlijk kun je ook andere ouders ontmoeten die met hetzelfde worstelen.

Deze workshops zijn ook te boeken voor een ouderavond, informatieavond of op het werk. Neem daarvoor contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ik pas de workshop graag aan naar de wensen van dat moment.


Workshop Hoogbegaafdheid

Meer informatie


Workshop Hooggevoeligheid Begrijpen

Zit je met je handen in het haar omdat je niet weet hoe je je kind verder kunt helpen. Heeft je kind iets nodig maar weet je niet wat? Heb je als ouder het gevoel dat je niet weer weet hoe je je kind kunt helpen om een gelukkig, blij en open kind te zijn? Maak je je zorgen over zijn gedrag, het gebrek aan vriendschappen, zijn woede-uitbarstingen of verdrietaanvallen?

Meer informatie


Workshop Opvoeding: Verstevigen van de Liefdevolle Basis

Meer informatie


Avond over Hoogbegaafde Kinderen

Is je of vermoed je dat je kind hoogbegaafd is? Wil je er wel eens meer over weten en ook anderen ouders ontmoeten en van gedachten wisselen? Op woensdag 8 mei is er een Avond over Hoogbegaafde Kinderen. Na een plenaire aftrap kun je twee workshops bijwonen. Welke, dat beslis je zelf.

Meer informatie


Trainingen

Meer informatie