Download hier vast drie tips
op weg naar Ouderschap vanuit Liefde & Lef!

Oudertrainingen

Herken je dit?

Je reageert in sommige situaties anders dan je zou willen. Je lontje is soms sneller opgebrand dan anders. En je schiet juist vaker uit je slof als je kind weer met hetzelfde probleem bij je komt. Als je kind weer in huilen uitbarst over iets waar jullie het al tien keer eerder over hebben gehad. Dat je soms gewoon niet meer weet hoe je moet reageren en dan dus maar liever helemaal niet reageert waarop je kind niet-begrijpend in woede ontsteekt. Dat het iedere avond weer een getouwtrek is om je kind op tijd, schoon en met vers gepoetste tanden in bed te krijgen. Dat het wel lijkt of je kind en jij elkaar niet begrijpen. En jullie steeds weer dezelfde uitdagingen aan lijken te gaan.

Hoe zou het voor je zijn als er meer rust komt in huis? Dat je merkt dat je kinderen naar je luisteren, meebewegen en minder snel ontvlammen. Dat jullie kunnen overleggen en dat ook jouw mening telt. Dat je kinderen zich gehoord en gezien voelen. Dat de avonden lekker ontspannen zijn en de maaltijden een gezellig familiemoment. Dat de dagen voorbijgaan waarin er helemaal geen strijd is. Dat je weet wat werkt en wat je vooral niet moet doen.

Dat is mogelijk als je je nu opgeeft voor een Oudertraining. Een training waarbij je in vier avonden leert hoe je een geduldige, liefdevolle ouder kunt zijn. Die ook tijd heeft voor zichzelf, zijn partner en de kinderen. Vier avonden waarbij theorie en praktische toepassingen elkaar afwisselen. En waar voldoende tijd is voor het ontmoeten van gelijkgestemden ouders. Hoe fijn is dat?


Wil je graag begeleiding en coaching samen met andere ouders die met dezelfde vragen zitten? Vind je het fijn om samen stappen te zetten? Ik geef trainingen voor:

 • ouders van hoogbegaafde kinderen
 • ouders met een sensitief/gevoelige kind
 • ouders die graag weer met vertrouwen in verbinding willen staan met hun kind.

Alle trainingen worden door mij begeleid met voldoende individuele aandacht en tijd. Naast gezamenlijke oefeningen, trainingsmomenten en een Facebook-groep om je ervaringen te delen, krijg je ook individuele feedback op je vragen en proces.


Resultaat na werken met mij

Aan het einde van het traject weet je weer wanneer je in verbinding bent met je zelf. En merk je sneller op wanneer je dat niet bent. En vanuit die verbinding lukt het je makkelijker connectie te maken met je kind. Kun je letterlijk door je knieën zakken en oog in oog met je kind staan. Ben je in staat om beter aan te voelen wat je kind nodig heeft en kun je dat ook geven. Weet je welke vorm van communiceren werkt en wat je vooral achterwege mag laten. Weet je gespannen situaties eerder te keren. En sta je weer met vertrouwen in verbinding met jezelf en je kind. Vertrouwen in jezelf als mens, ouder en opvoeder.


Investering

De investering voor een van de waardevolle Oudertraining is slechts €197 per voor vier avonden, ontmoetingen met andere ouders, theoretische achtergrond, werkbladen, veel leermomenten en natuurlijk wordt ook de innerlijke mens goed verzorgd. Het is ook mogelijk om in drie termijnen van €67,50 te betalen.

En als je je een maand voor de training aanvangt aanmeldt, betaal je slechts €177 en krijg je er een Visualisatie-Pakket en een Motivatie-Pakket speciaal gemaakt voor kinderen, helemaal gratis bij. Het is ook mogelijk om deze early-bird aanbieding in drie termijnen van €60,50 te betalen.

Yes, ik schrijf me meteen in


Aanbod

Wat Oudertraining
a: hoogbegaafdheid
b: hoogsensitiviteit
c: opvoeding: met vertrouwen in verbinding met je kind
Hoe  2 uur durend interactief dagdeel
Inclusief  Koffie, thee, water, versnapering & lesmateriaal
Investering Oudertraining    €197
Data
Tijd 20:00-22:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur)
Locatie Grand Cafe Hemels, Amersfoort

Ja, ik meld mij nu aan


Veel gestelde vragen

 1. Moet ik alle avonden volgen of kan ik ook alleen een avond komen?
  Nee, het is een training die bestaat uit vier dagdelen. Het heeft een kop, midden en staart en alle onderdelen volgen elkaar in een logische volgorde op. Het is daarom alleen mogelijk de gehele training te volgen.
 2. Kan ik alleen komen of is het de bedoeling dat mijn partner ook mee komt?
  Uiteraard zijn jullie beiden van harte welkom. Het is heel fijn en krachtig om samen deze training te volgen. Zo kun je het samen oefenen en ook daadwerkelijk implementeren thuis. Maar ook als je alleen komt, is deze training heel waardevol. Je kunt je partner thuis meenemen in hetgeen je geleerd hebt en zo samen werken aan meer vertrouwen in het gezin.
 3. Kan ik ook in meerdere termijnen betalen?
  Ja, je kunt het bedrag ineens of in drie termijnen betalen. De bedragen staan genoemd in de tekst hierboven.
 4. Waar wordt de training gegeven?
  De training wordt gegeven bij Grand Café Hemels, Langestraat 63, te Amersfoort. Daar kunnen we gebruik maken van een heel fijne, knusse zaal, speciaal voor ons alleen.
 5. Heb ik theoretische achtergrond nodig om deze training te kunnen volgen?
  Nee, dat is niet nodig. De theorie over dit onderwerp wordt op de avonden zelf aangeboden en voorkennis is niet nodig.
 6. Eigenlijk vind ik dat het thuis best goed gaat. Wat zou een reden zijn om me toch op te geven voor deze training?
  Ook als het thuis al heel goed gaat, kan het toch heel nuttig en fijn zijn te komen. Ik leer je nieuwe dingen, verander je inzichten en geef praktische tools waar je mee aan de slag kunt. Dit kan je ondersteunen dingen anders te gaan doen of hetgeen al goed gaat, uit te breiden.
 7. Mijn kinderen staan nu niet open voor coaching. Heeft het dan zin toch te komen naar deze training?
  Ja, zeker. Niet je kinderen maar jij krijgt training. Je kinderen hoeven niets te doen of ergens aan deel te nemen om toch succesvol te zijn met het toepassen van deze training thuis. Omdat jij je manieren en stijl gaat veranderen, verandert het gezin, ongemerkt, mee.

Ja, ik doe mee