Download hier vast drie tips
op weg naar Ouderschap vanuit Liefde & Lef!

1 op 1 trajecten

Wil jij als ouder graag aan de slag met je onzekerheden, je vraagtekens als het gaat om het opvoeden van je kinderen of met je obstakels als het gaat om opvoeden? Wil je graag een op een begeleiding en coaching om samen stappen te zetten? Dan is een individueel traject het juiste pad voor jou. Samen gaan we aan de slag met jouw vraagstukken op het gebied van hoogsensitiviteit of opvoeding.


1 op 1 Traject Oudercoaching

Wil jij als ouder graag aan de slag met je onzekerheden, je vraagtekens als het gaat om het opvoeden van je kinderen of met je obstakels als het gaat om opvoeden? Wil je graag een op een begeleiding en coaching om samen stappen te zetten? In zeven stappen neem ik je mee op jouw weg naar Ouderschap vanuit Liefde & Lef.

Meer informatie


1 op 1 Traject Kinderen

Ik werk met kinderen met allerlei soorten vragen en uitdagingen. Bijvoorbeeld kinderen die last hebben van angsten, faalangst, slecht slapen of een laag zelfbeeld. Kinderen die lijden aan stress, die gepest worden of moeite hebben met sociale vaardigheden. Kindercoaching is een laagdrempelige vorm van hulp. Er wordt vanuit de actuele situatie gekeken naar welke positieve stappen het kind kan maken. Dit alles oplossings- en toekomstgericht.

Meer informatie


Gratis sessie

Ontdek in een telefonisch gesprek of een skypesessie welke stappen je nu kunt zetten!

Na deze gratis sessie van 20 minuten:

  • Krijg je inzicht in je eigen handelen in een door jou beschreven lastige situatie met je kind
  • Heb je tips om anders met je kind om te gaan
  • ….

Meer informatie