Download hier vast drie tips
op weg naar Ouderschap vanuit Liefde & Lef!

1 op 1 Traject Mijn Sensitieve Kind

Merk je dat je kind schrikt van een harde knal of een onverwachte beweging. Dat hij kan schrikken van een onverwachte wending in een film? Is hij gevoelig voor geluiden en kan hij heel geëmotioneerd raken van een mooi lied of pianostuk? Of is hij na en avondje uit in een grote groep, helemaal uitgeput van alle indrukken, emoties en spanningen die er aanwezig waren in de groep?

Wil je leren omgaan met je (hoog)sensitieve kind en leren hoe je daar echt mee kunt gaan werken? Hoe je kunt spelen met zijn sensitiviteit en hoe hij daar profijt van kan hebben? En hoe je je kind kan helpen zijn verlangens aan te pakken, in iets wat hem kracht geeft: sensitiviteit inzetten en leren begrijpen zodat de wereld hem niet dagelijks overweldigt. 


Resultaat na werken met mij

  • Je bent je er van bewust hoe je anders met je sensitieve kind om kunt gaan
  • Je reageert met begrip voor je sensitieve kind
  • Je weet hoe je het anders kan doen
  • Je bent je bewust van wat werkt en wat niet
  • Je hebt meer zelfvertrouwen

Spreekt dit je aan? Wil je graag dat je kind meer handvatten krijgt om om te gaan met zijn (hoog)sensitiviteit en wil jij hem dat leren? Wil je mee oplopen als het gaat om begeleiding van je kind in zijn sensitiviteit? Schrijf je dan nu in voor een individueel traject Mijn Sensitieve Kind en kijk hoe we samen aan de slag kunnen gaan op weg naar meer begrip voor je kind en zijn krachtige sensitiviteit.


Aanbod individueel traject Mijn Sensitieve Kind

Wat  Individueel traject Mijn Sensitieve Kind
Hoe                         Intake, zeven individuele sessies, twee oudergesprekken en eventueel overleg met de leerkracht
Investering  750
Data Individueel traject kan op elk gewenst moment starten

Ja, ik meld mij nu aan voor dit individuele traject


Referentie

Het is echt ongelofelijk hoe jij deze informatie uit onze kinderen weet te halen. Je praat op zo’n andere manier met mijn jongste dochter dan ik doe. Echt heel knap. Er is zoveel vertrouwen en geborgenheid dat de kinderen graag bij je komen. We willen deze positieve lijn niet kwijtraken maar voorzetten. Bedankt voor alle tips en inzichten die je ons hebt gegeven. Die zijn zo waardevol. Hier kunnen we echt mee aan de slag.

Niek & Andrea