Download hier vast drie tips
op weg naar Ouderschap vanuit Liefde & Lef!

1 op 1 Traject Oudercoaching

Wil jij als ouder graag aan de slag met je onzekerheden, je vraagtekens als het gaat om het opvoeden van je kinderen of met je obstakels als het gaat om opvoeden? Wil je graag een op een begeleiding en coaching om samen stappen te zetten? Wil je hulp bij jouw specifieke uitdagingen in de opvoeding?
In drie sessies neem ik je mee op jouw weg naar Ouderschap vanuit Liefde & Lef. Acht sessies die je helpen om inzicht te krijgen in jouw proces, in jouw specifieke vragen en om te kijken hoe je nog meer kunt opvoeden vanuit het kind. Waar je leert welke invloed jouw handelen, houding en communicatie op je kind heeft. Hoe je nog meer kunt kijken naar de behoeften van je kind, wat liefdevolle communicatie is en hoe je liefdevol kunt communiceren. En geef ik je tips en tricks om het ouderschap te managen.


Resultaat na werken met mij

  • Je kinderen zijn gelukkiger en hebben meer zelfvertrouwen
  • Je bent je bewust van je invloed als ouder
  • Je bent je je er van bewust dat jij het verschil kan maken
  • Je reageert in het nu vanuit het nu
  • Je weet hoe je het anders kan doen
  • Je doet het ook anders
  • Je hebt meer zelfvertrouwen

Wil jij dit ook? Wil je graag met mij aan de slag? Boek dan nu een individueel traject. Of boek een gratis skypesessie of telefonisch gesprek voor mijn tips voor Ouderschap vanuit Liefde & Lef!


Aanbod individueel traject Oudercoaching

Wat                         Individueel traject Oudercoaching
Hoe                        Vier individuele sessies
Investering  350
Data Individueel traject kan op elk gewenst moment starten

Ja, ik meld mij nu aan voor dit individuele traject


Referentie

Marije weet in haar coachingsessies snel tot de kern te komen, een veilige structuur te bieden en mij te begeleiden om snel tot nieuwe inzichten te komen. Ik ben er dankbaar voor Marije te hebben ontmoet en vind Marije haar begeleiding zeer waardevol in mijn huidige loopbaan-levenspad.”

Henna